Mai ha sigut tant fàcil regalar un vol en globus!!

Si vols regalar un vol en globus amb Airona, o pots fer de dues maneres:

  • Comprar el producte mitjançant la nostra web i al final de la compra , t’enviarem per e-mail la confirmació del vol en globus que hagis triat i en el mateix e-mail hi trobaràs un link per poder-te descarregar el xec regal.
  • O pots descarregat el xec regal genèric que hi ha més avall d’aquesta pàgina.

Aquest xec regal genèric que hi ha més avall no dona dret a volar en globus si no s’acompanya del número de comanda que rebreu quan feu la compra.

Si compres el producte des de la nostra web (no tindrás que decidir la data de vol durant el procès de compra).

Al final de la compra et podràs descarregar el xec regal i personalitzar-lo amb el nom, amb la data que l’hem fet i posar el número de comanda.

Si vols que nosaltres et personalitzem el ticket, només ens ho has de dir durant el procés de compra i te’l enviarem el teu mail.

Aquest ticket caducarà al cap d’un any a partir de que el fem.

Descarregat aqui el teu xec regal

Recorda que aquest xec regal és genèric i no serveix de res si no s’acompanya del número de comanda.

El xec regal, et pot servir per veure si a la persona que li vols regalar el vol en globus, li agrada el regal, abans de fer la compra!!

Si ho tens clar que li agradarà el regal del vol en globus, et recomanem que facis la compra mitjançant la nostra web i quan, ja hagis fet la comanda, rebràs un e-mail amb la confirmació del pedido i un link per descarregar-te el xec regal.

Fes click el següent enllaç per descarregar-te el xec regal genèric o fer la compra del teu vol.

Xec regal vol en globus